10 maart 2021 van 15.00 – 16.30 uur: MATH Rekendidaktiek – vierslagmodel.

10 maart 2021 van 15.00 – 16.30 uur: MATH Rekendidaktiek – vierslagmodel.

Deze training is online en live in de vorm van een webinar en wordt verzorgd door onze trainer en begeleider Julius.

Julius legt uit hoe het Vierslagmodel werkt en aan welke doelstellingen gewerkt wordt tijdens het werken met het Vierslagmodel. Hij laat zien hoe koppelingen gemaakt kunnen worden met Coöperatief Leren, de MATH Leerpiramide en met het didactische rekenmodel van de MATH Toverdriehoek. Aan het eind is er ruimte voor het stellen van vragen.

Wilt u en/of uw collega’s deelnemen aan deze training, stuur dan een mail naar info@exova.nl. Vermeld daarbij per deelnemer:

–        Naam deelnemer

–        Mailadres deelnemer (voor toezenden van de link)

–        N.a.w.van uw school

–        Mailadres voor het toezenden van de factuur.

Kosten voor deelname aan deze training zijn € 30,00 per deelnemer.

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van uw deelname en de factuur. De link voor deelname ontvangt u voor de training.

Aanmelden kan tot en met 8 maart 2021.

Laatste berichten

nieuws

Nieuwsbrief November 2023

In deze nieuwsbrief  Lees je meer over hoe de Groeimap gekoppeld is aan EXOVA. Is de vraag van de maand: Hoe zorg ik ervoor dat de kinderen wel met rekenen bezig zijn als ze geen instructie krijgen? En kun je je nog aanmelden voor de webinar van januari. Wanneer je

Lees verder »
artikel

Sinterklaas Oefenboekje

Sinterklaas oefenboekje Getalbegrip level C ???? SINTERKLAASAANBIEDING ???? ???? Sinterklaas getalbegrip level C boekje???? Wil je met jouw kinderen op een leuke en leerzame manier rekenen in het thema van  Sinterklaas?Dan is ons Sinterklaas themaboekje perfect voor bij jou op school! Het bevat een verscheidenheid aan oefenbladen en activiteiten die aansluiten bij

Lees verder »
artikel

WEBINAR AUTOMATISEREN 8 november 2023

WEBINAR AUTOMATISEREN Wil jij wekelijks efficiënter en effectiever rekenen in de klas? Ben je op zoek naar inspirerende activiteiten om je leerlingen te motiveren? En wil je ontdekken hoe MATH kan helpen bij het automatiseren van rekenvaardigheden? Dan is dit webinar iets voor jou! Op 8 november a.s. zal Ester

Lees verder »

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten