Trainingen - EXOVA
trainingen, gepersonaliseerd leren, MATH, rekenen, CODE26, taal, spelling, Expeditie Wereld, wereld oriëntatie, groepsdoorbrekend werken, EXOVA
15325
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15325,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Trainingen

Scholen die aan de slag gaan met de implementatie van gepersonaliseerd leren kunnen bij EXOVA terecht voor trainingen die dit proces tot een succes maken. Van trainingen rondom de rol van de leerkracht, zoals de leerkrachtmetamorfose en leergesprekken, tot vakspecifieke trainingen waarbij de inzet van de EXOVA-methodieken MATH, CODE26 en Expeditie Wereld wordt uitgewerkt. Alle trainingen worden afgestemd op de vragen en wensen van de school en de individuele leerkracht.

 

EXOVA- trainers hebben gedegen kennis van en eigen ervaring in het basisonderwijs.

Op weg naar gepersonaliseerd leren

Leerkrachtmetamorfose

In en om de ontdekhoek

Teamtraining gericht op de visie van gepersonaliseerd leren vanuit het 5-fasengroeimodel.

De rol van leerkracht verandert bij gepersonaliseerd leren. Je gaat actief aan de slag met de verschillende rollen van coach, friendly mediator en teacher.

Een praktische training over spelend leren. Kinderen voorbereiden op hun toekomst en de ruimte bieden om te ontdekken over het hoe en waarom van de wereld.

Leergesprekken met kinderen

Aan het werk met MATH

Aan de slag met CODE26

In deze training gaan we praktisch aan de slag met het voeren van leergesprekken met jouw leerlingen.

Waarom leren wij kinderen rekenen? De vraag is simpel en het antwoord is nog simpeler: om hun weg te vinden in de wereld. MATH helpt dit te realiseren.

Taal leren begint met luisteren en correct spreken. Daarna komen lezen en schrijven. Sommige kinderen leren schrijven via leren lezen, anderen leren lezen via leren schrijven. Met CODE26 kan een kind starten bij zijn eigen begin.

Open training ‘Nieuw… en aan het werk met MATH’

Open training ‘Rekendidactiek met MATH’

CITO analyse

Nieuw… en aan het werk met MATH

Rekendidactiek met MATH

CITO analyse

Bekijk hier onze studiegids.