Online training rekendidactiek vierslagmodel alsnog volgen?

Op woensdag 10 maart jl. heeft onze rekenexpert Julius een online training verzorgd over de rekendidactiek van het Vierslagmodel in MATH. Hij gaat hier in op de mogelijkheden van het Vierslagmodel en hoe je dit kunt inzetten in de klas. Kon jij er gisteren niet bij zijn, maar wil jij je rekendidactiek verbeteren? Mail dan naar info@exova.nl om de online training in je eigen tijd alsnog te bekijken! De kosten zijn € 30,– (incl. btw) voor deze online training. Helaas is het niet mogelijk om dan nog live vragen te stellen. Maar heb je n.a.v. de training vragen dan kan je deze mailen naar info@exova.nl en zullen wij deze achteraf beantwoorden.

Nieuwsbrief EXOVA augustus 2023

In deze nieuwsbrief
Lees je over hoe de Groeimap gekoppeld is aan EXOVA, is de vraag van de maand: Hoe zorg ik ervoor dat de kinderen wel met rekenen bezig zijn als ze geen instructie krijgen?
En kun je je nog aanmelden voor de webinar van september. Wanneer je als school gebruik maakt van het school- of klassenpaket is deelname gratis. Je mag namelijk 4 webinars volgen! En wie wil zijn aanbod voor het komende jaar nu niet goed op de rit hebben? Dus, meld je aan!!

Lees verder »

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten