Online training rekendidactiek vierslagmodel alsnog volgen?

Online training rekendidactiek vierslagmodel alsnog volgen?

Op woensdag 10 maart jl. heeft onze rekenexpert Julius een online training verzorgd over de rekendidactiek van het Vierslagmodel in MATH. Hij gaat hier in op de mogelijkheden van het Vierslagmodel en hoe je dit kunt inzetten in de klas. Kon jij er gisteren niet bij zijn, maar wil jij je rekendidactiek verbeteren? Mail dan naar info@exova.nl om de online training in je eigen tijd alsnog te bekijken! De kosten zijn € 30,– (incl. btw) voor deze online training. Helaas is het niet mogelijk om dan nog live vragen te stellen. Maar heb je n.a.v. de training vragen dan kan je deze mailen naar info@exova.nl en zullen wij deze achteraf beantwoorden.

Laatste berichten

nieuws

Nieuwsbrief November 2023

In deze nieuwsbrief  Lees je meer over hoe de Groeimap gekoppeld is aan EXOVA. Is de vraag van de maand: Hoe zorg ik ervoor dat de kinderen wel met rekenen bezig zijn als ze geen instructie krijgen? En kun je je nog aanmelden voor de webinar van januari. Wanneer je

Lees verder »
artikel

Sinterklaas Oefenboekje

Sinterklaas oefenboekje Getalbegrip level C ???? SINTERKLAASAANBIEDING ???? ???? Sinterklaas getalbegrip level C boekje???? Wil je met jouw kinderen op een leuke en leerzame manier rekenen in het thema van  Sinterklaas?Dan is ons Sinterklaas themaboekje perfect voor bij jou op school! Het bevat een verscheidenheid aan oefenbladen en activiteiten die aansluiten bij

Lees verder »
artikel

WEBINAR AUTOMATISEREN 8 november 2023

WEBINAR AUTOMATISEREN Wil jij wekelijks efficiënter en effectiever rekenen in de klas? Ben je op zoek naar inspirerende activiteiten om je leerlingen te motiveren? En wil je ontdekken hoe MATH kan helpen bij het automatiseren van rekenvaardigheden? Dan is dit webinar iets voor jou! Op 8 november a.s. zal Ester

Lees verder »

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten