Online training rekendidactiek vierslagmodel alsnog volgen?

Op woensdag 10 maart jl. heeft onze rekenexpert Julius een online training verzorgd over de rekendidactiek van het Vierslagmodel in MATH. Hij gaat hier in op de mogelijkheden van het Vierslagmodel en hoe je dit kunt inzetten in de klas. Kon jij er gisteren niet bij zijn, maar wil jij je rekendidactiek verbeteren? Mail dan naar info@exova.nl om de online training in je eigen tijd alsnog te bekijken! De kosten zijn € 30,– (incl. btw) voor deze online training. Helaas is het niet mogelijk om dan nog live vragen te stellen. Maar heb je n.a.v. de training vragen dan kan je deze mailen naar info@exova.nl en zullen wij deze achteraf beantwoorden.

Sinterklaas Oefenboekje

Sinterklaas oefenboekje Getalbegrip level C ???? SINTERKLAASAANBIEDING ???? ???? Sinterklaas getalbegrip level C boekje???? Wil je met jouw kinderen op een leuke en leerzame manier rekenen

Lees verder »

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten