2 maart 2021, aanvang 15.30 uur: online presentatie Groeimap

Deze gratis presentatie door Chantal is live en in de vorm van een webinar.

De groeimap is een gebruiksvriendelijk kindgericht digitaal portfolio, waarbij het kind eigenaar is van de inhoud. Het geeft leerkrachten en ouders inzicht in de voortgang van het kind. De leerlijnen van EXOVA staan hierin en het is gemaakt door dezelfde maker als EXOVA. Zie ook www.groeimap.nl

Wilt u en/of uw collega’s deelnemen aan deze presentatie, stuur dan een mail naar info@exova.nl. Vermeld per deelnemer naam en mailadres voor het toezenden van de link die wij voor de presentatie mailen.

Nieuwsbrief EXOVA augustus 2023

In deze nieuwsbrief
Lees je over hoe de Groeimap gekoppeld is aan EXOVA, is de vraag van de maand: Hoe zorg ik ervoor dat de kinderen wel met rekenen bezig zijn als ze geen instructie krijgen?
En kun je je nog aanmelden voor de webinar van september. Wanneer je als school gebruik maakt van het school- of klassenpaket is deelname gratis. Je mag namelijk 4 webinars volgen! En wie wil zijn aanbod voor het komende jaar nu niet goed op de rit hebben? Dus, meld je aan!!

Lees verder »

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten