Sinterklaas Oefenboekje

Sinterklaas oefenboekje

Getalbegrip level C

🎁 SINTERKLAASAANBIEDING 🎁

🎁 Sinterklaas getalbegrip level C boekje🎁

Wil je met jouw kinderen op een leuke en leerzame manier rekenen in het thema van  Sinterklaas?
Dan is ons Sinterklaas themaboekje perfect voor bij jou op school! 
Het bevat een verscheidenheid aan oefenbladen en activiteiten die aansluiten bij het Sinterklaasthema.

Hier zijn een aantal hoogtepunten van ons boekje:

🔢 Oefenbladen voor tellen tot 20
🔢 Buurgetallen en de getallenlijn
🔢 Verliefde harten
🔢 Splitssommen 
en nog veel meer!

 

Bestel nu dit mooie Sinterklaas themaboekje!

💥 Tijdelijke Aanbieding: Slechts €7,50💥

Na betaling kun je het meteen downloaden!

Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt bij je bestelling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
We wensen je een fijne Sinterklaastijd vol rekenplezier toe! 

 

 

Laatste berichten

nieuws

Nieuwsbrief November 2023

In deze nieuwsbrief  Lees je meer over hoe de Groeimap gekoppeld is aan EXOVA. Is de vraag van de maand: Hoe zorg ik ervoor dat de kinderen wel met rekenen bezig zijn als ze geen instructie krijgen? En kun je je nog aanmelden voor de webinar van januari. Wanneer je

Lees verder »
artikel

Sinterklaas Oefenboekje

Sinterklaas oefenboekje Getalbegrip level C ???? SINTERKLAASAANBIEDING ???? ???? Sinterklaas getalbegrip level C boekje???? Wil je met jouw kinderen op een leuke en leerzame manier rekenen in het thema van  Sinterklaas?Dan is ons Sinterklaas themaboekje perfect voor bij jou op school! Het bevat een verscheidenheid aan oefenbladen en activiteiten die aansluiten bij

Lees verder »
artikel

WEBINAR AUTOMATISEREN 8 november 2023

WEBINAR AUTOMATISEREN Wil jij wekelijks efficiënter en effectiever rekenen in de klas? Ben je op zoek naar inspirerende activiteiten om je leerlingen te motiveren? En wil je ontdekken hoe MATH kan helpen bij het automatiseren van rekenvaardigheden? Dan is dit webinar iets voor jou! Op 8 november a.s. zal Ester

Lees verder »

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten