Gratis Webinar voor onze klanten “Werken met MATH na een periode van afstandsonderwijs”

Gratis Webinar voor onze klanten “Werken met MATH na een periode van afstandsonderwijs”

Op 11 mei mogen de kinderen weer voor een deel naar school komen na een periode van afstandsonderwijs. Hiermee sta je als school weer voor een nieuwe uitdaging om je onderwijs goed vorm te geven.

EXOVA denkt graag met jullie mee en verzorgt daarom speciaal voor onze klanten de gratis Webinar “Werken met MATH na een periode van afstandsonderwijs”.

In dit Webinar vertellen onze consultants Chantal Kielstra en Hanneke Oosting hoe je na deze periode van afstandsonderwijs MATH effectief kan inzetten. Denk hierbij aan: Hoe weet ik waar mijn kinderen op de leerlijn zijn? Hoe breng ik mijn groep in beeld? Welke domeinen en doelen bied ik de komende periode aan? Ook is er ruimte om je eigen vragen te stellen.

Aanmelden

Heb je interesse om deel te nemen, meld je dan vóór 5 mei aan via info@exova.nl.   

Vermeld bij je aanmelding:

  • Je naam
  • Je mailadres
  • Naam van je school

Op 6 mei, voorafgaand aan het Webinar ontvang je de link om deel te nemen.

Heb je specifieke vragen, mail ons deze dan vooraf, dan kunnen we deze ook behandelen.

Het Webinar wordt opgenomen. Lukt het niet om op 6 mei aanwezig te zijn, laat ons dit dan weten via mail naar info@exova.nl. Dan zullen we na het Webinar de link met je delen.

Laatste berichten

nieuws

Nieuwsbrief November 2023

In deze nieuwsbrief  Lees je meer over hoe de Groeimap gekoppeld is aan EXOVA. Is de vraag van de maand: Hoe zorg ik ervoor dat de kinderen wel met rekenen bezig zijn als ze geen instructie krijgen? En kun je je nog aanmelden voor de webinar van januari. Wanneer je

Lees verder »
artikel

Sinterklaas Oefenboekje

Sinterklaas oefenboekje Getalbegrip level C ???? SINTERKLAASAANBIEDING ???? ???? Sinterklaas getalbegrip level C boekje???? Wil je met jouw kinderen op een leuke en leerzame manier rekenen in het thema van  Sinterklaas?Dan is ons Sinterklaas themaboekje perfect voor bij jou op school! Het bevat een verscheidenheid aan oefenbladen en activiteiten die aansluiten bij

Lees verder »
artikel

WEBINAR AUTOMATISEREN 8 november 2023

WEBINAR AUTOMATISEREN Wil jij wekelijks efficiënter en effectiever rekenen in de klas? Ben je op zoek naar inspirerende activiteiten om je leerlingen te motiveren? En wil je ontdekken hoe MATH kan helpen bij het automatiseren van rekenvaardigheden? Dan is dit webinar iets voor jou! Op 8 november a.s. zal Ester

Lees verder »

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten