* SNEAK PREVIEW EXPEDITIE WERELD BESCHIKBAAR IN HET NIEUWE SCHOOLJAAR *

* SNEAK PREVIEW EXPEDITIE WERELD BESCHIKBAAR IN HET NIEUWE SCHOOLJAAR *

Wij hebben de afgelopen tijd niet stil gezeten! Expeditie Wereld wordt vernieuwd! In de nieuwe versie zijn er kant en klare werelden voor onderbouw, middenbouw en bovenbouw vanuit thema’s en vanuit de kerndomeinen. Ook is het mogelijk om de werelden te personaliseren voor jouw eigen klas of school.

Hieronder zie je een overzichtelijk leerkrachtpagina, waarin je inspiratie krijgt voor jouw bouw en jouw gekozen thema (denk aan startactiviteit, experimenten, onderzoeksvragen en digitale geletterdheid). Daarnaast kan je in het overzichtelijk dashboard jouw kinderen goed volgen, zodat na 8 jaar basisonderwijs voldaan wordt aan een dekkend aanbod van de kerndoelen WO.

Wil je meer weten? Stuur een mail naar info@exova.nl

Laatste berichten

nieuws

Nieuwsbrief November 2023

In deze nieuwsbrief  Lees je meer over hoe de Groeimap gekoppeld is aan EXOVA. Is de vraag van de maand: Hoe zorg ik ervoor dat de kinderen wel met rekenen bezig zijn als ze geen instructie krijgen? En kun je je nog aanmelden voor de webinar van januari. Wanneer je

Lees verder »
artikel

Sinterklaas Oefenboekje

Sinterklaas oefenboekje Getalbegrip level C ???? SINTERKLAASAANBIEDING ???? ???? Sinterklaas getalbegrip level C boekje???? Wil je met jouw kinderen op een leuke en leerzame manier rekenen in het thema van  Sinterklaas?Dan is ons Sinterklaas themaboekje perfect voor bij jou op school! Het bevat een verscheidenheid aan oefenbladen en activiteiten die aansluiten bij

Lees verder »
artikel

WEBINAR AUTOMATISEREN 8 november 2023

WEBINAR AUTOMATISEREN Wil jij wekelijks efficiënter en effectiever rekenen in de klas? Ben je op zoek naar inspirerende activiteiten om je leerlingen te motiveren? En wil je ontdekken hoe MATH kan helpen bij het automatiseren van rekenvaardigheden? Dan is dit webinar iets voor jou! Op 8 november a.s. zal Ester

Lees verder »

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten