Het Leerdoelenverzamelalbum (LVA)

Alle leerdoelen verzamelen!

Het leerdoelenverzamelalbum (LVA) biedt leerlingen een speelse en concrete manier om aan de hand van een eigen verzameling stickers te laten zien welke leerdoelen al op zijn of haar pad zijn gekomen en welke nog te wachten staan.

Het LVA is inzetbaar voor alle scholen, naast iedere bestaande methode of op zichzelf staand, los van methodes. Omdat het oorspronkelijk ontwikkeld is vanuit de visie van Natuurlijk Leren, is het LVA ook zeer geschikt voor gebruik door leerlingen van democratische scholen. Bovendien kan het LVA een concreet handvat bieden aan leerlingen die thuisonderwijs krijgen.

Download hier het infoblad

Nieuwsbrief EXOVA augustus 2023

In deze nieuwsbrief
Lees je over hoe de Groeimap gekoppeld is aan EXOVA, is de vraag van de maand: Hoe zorg ik ervoor dat de kinderen wel met rekenen bezig zijn als ze geen instructie krijgen?
En kun je je nog aanmelden voor de webinar van september. Wanneer je als school gebruik maakt van het school- of klassenpaket is deelname gratis. Je mag namelijk 4 webinars volgen! En wie wil zijn aanbod voor het komende jaar nu niet goed op de rit hebben? Dus, meld je aan!!

Lees verder »

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten