Het Leerdoelenverzamelalbum (LVA)

Alle leerdoelen verzamelen!

Het leerdoelenverzamelalbum (LVA) biedt leerlingen een speelse en concrete manier om aan de hand van een eigen verzameling stickers te laten zien welke leerdoelen al op zijn of haar pad zijn gekomen en welke nog te wachten staan.

Het LVA is inzetbaar voor alle scholen, naast iedere bestaande methode of op zichzelf staand, los van methodes. Omdat het oorspronkelijk ontwikkeld is vanuit de visie van Natuurlijk Leren, is het LVA ook zeer geschikt voor gebruik door leerlingen van democratische scholen. Bovendien kan het LVA een concreet handvat bieden aan leerlingen die thuisonderwijs krijgen.

Download hier het infoblad

Sinterklaas Oefenboekje

Sinterklaas oefenboekje Getalbegrip level C ???? SINTERKLAASAANBIEDING ???? ???? Sinterklaas getalbegrip level C boekje???? Wil je met jouw kinderen op een leuke en leerzame manier rekenen

Lees verder »

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten