Training: Aan de slag met leergesprekken

22 mei en 19 juni 2019

In twee trainingen rondom leergesprekken word je wijzer over en beter in het voeren van leergesprekken met jouw leerlingen. Als kinderen medeverantwoordelijk worden voor hun eigen leerproces, is het leergesprek een essentieel middel om elkaar van de nodige informatie te voorzien om een kindgericht onderwijsaanbod in te richten. Een goed gesprek vormt een belangrijke bijdrage aan effectief en succesvol onderwijs.

Bekijk hier de flyer

Nieuwsbrief EXOVA augustus 2023

In deze nieuwsbrief
Lees je over hoe de Groeimap gekoppeld is aan EXOVA, is de vraag van de maand: Hoe zorg ik ervoor dat de kinderen wel met rekenen bezig zijn als ze geen instructie krijgen?
En kun je je nog aanmelden voor de webinar van september. Wanneer je als school gebruik maakt van het school- of klassenpaket is deelname gratis. Je mag namelijk 4 webinars volgen! En wie wil zijn aanbod voor het komende jaar nu niet goed op de rit hebben? Dus, meld je aan!!

Lees verder »

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten