Training: Aan de slag met leergesprekken

22 mei en 19 juni 2019

In twee trainingen rondom leergesprekken word je wijzer over en beter in het voeren van leergesprekken met jouw leerlingen. Als kinderen medeverantwoordelijk worden voor hun eigen leerproces, is het leergesprek een essentieel middel om elkaar van de nodige informatie te voorzien om een kindgericht onderwijsaanbod in te richten. Een goed gesprek vormt een belangrijke bijdrage aan effectief en succesvol onderwijs.

Bekijk hier de flyer

Sinterklaas Oefenboekje

Sinterklaas oefenboekje Getalbegrip level C ???? SINTERKLAASAANBIEDING ???? ???? Sinterklaas getalbegrip level C boekje???? Wil je met jouw kinderen op een leuke en leerzame manier rekenen

Lees verder »

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten