Ik droom, jij droomt, wij dromen – De Nieuwe Leerkracht

Onderwijs met plezier, professionaliteit en passie

Het zal maar je baan zijn: minister van Onderwijs! Je kunt het nauwelijks goed doen. Nooit geld genoeg, geklaag over werkdruk en als je uiteindelijk denkt dat je alles goed geregeld hebt, zie je vanuit je torentje de hele onderwijswereld op je grasveld staan, zwaaiend met vlaggen en spandoeken, schreeuwend, zingend, met tienduizenden tegelijk. Altijd gedoe.

Lees hier ons hele artikel in De Nieuwe Leerkracht

Nieuwsbrief EXOVA augustus 2023

In deze nieuwsbrief
Lees je over hoe de Groeimap gekoppeld is aan EXOVA, is de vraag van de maand: Hoe zorg ik ervoor dat de kinderen wel met rekenen bezig zijn als ze geen instructie krijgen?
En kun je je nog aanmelden voor de webinar van september. Wanneer je als school gebruik maakt van het school- of klassenpaket is deelname gratis. Je mag namelijk 4 webinars volgen! En wie wil zijn aanbod voor het komende jaar nu niet goed op de rit hebben? Dus, meld je aan!!

Lees verder »

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten