Ik droom, jij droomt, wij dromen – De Nieuwe Leerkracht

Onderwijs met plezier, professionaliteit en passie

Het zal maar je baan zijn: minister van Onderwijs! Je kunt het nauwelijks goed doen. Nooit geld genoeg, geklaag over werkdruk en als je uiteindelijk denkt dat je alles goed geregeld hebt, zie je vanuit je torentje de hele onderwijswereld op je grasveld staan, zwaaiend met vlaggen en spandoeken, schreeuwend, zingend, met tienduizenden tegelijk. Altijd gedoe.

Lees hier ons hele artikel in De Nieuwe Leerkracht

Sinterklaas Oefenboekje

Sinterklaas oefenboekje Getalbegrip level C ???? SINTERKLAASAANBIEDING ???? ???? Sinterklaas getalbegrip level C boekje???? Wil je met jouw kinderen op een leuke en leerzame manier rekenen

Lees verder »

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten