Point Zero: Ben jij ook zo nieuwsgierig? – De Nieuwe Leraar

Spelend leren en de echte wereld als uitgangspunt voor de inrichting van je klas.

Soms, héél soms, krijg je de kans om helemaal vanaf ‘punt 0’ een klas in te richten. Een prachtige uitdaging om samen met de kinderen het lokaal in te richten, spullen aan te schaffen, spelregels af te spreken, samen te leren. Meer vanuit kinderen, meer ruimte en tijd, meer eigen inbreng. Als je dat toch eens zou kunnen doen …?!?

Lees hier het hele artikel van De Nieuwe Leraar

 

Nieuwsbrief EXOVA augustus 2023

In deze nieuwsbrief
Lees je over hoe de Groeimap gekoppeld is aan EXOVA, is de vraag van de maand: Hoe zorg ik ervoor dat de kinderen wel met rekenen bezig zijn als ze geen instructie krijgen?
En kun je je nog aanmelden voor de webinar van september. Wanneer je als school gebruik maakt van het school- of klassenpaket is deelname gratis. Je mag namelijk 4 webinars volgen! En wie wil zijn aanbod voor het komende jaar nu niet goed op de rit hebben? Dus, meld je aan!!

Lees verder »

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten