Point Zero: Ben jij ook zo nieuwsgierig? – De Nieuwe Leraar

Spelend leren en de echte wereld als uitgangspunt voor de inrichting van je klas.

Soms, héél soms, krijg je de kans om helemaal vanaf ‘punt 0’ een klas in te richten. Een prachtige uitdaging om samen met de kinderen het lokaal in te richten, spullen aan te schaffen, spelregels af te spreken, samen te leren. Meer vanuit kinderen, meer ruimte en tijd, meer eigen inbreng. Als je dat toch eens zou kunnen doen …?!?

Lees hier het hele artikel van De Nieuwe Leraar

 

Sinterklaas Oefenboekje

Sinterklaas oefenboekje Getalbegrip level C ???? SINTERKLAASAANBIEDING ???? ???? Sinterklaas getalbegrip level C boekje???? Wil je met jouw kinderen op een leuke en leerzame manier rekenen

Lees verder »

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten