Presentatie CODE26 op 20 januari 2021 van 15.30 – 16.30

Wij krijgen veel verzoeken van scholen die interesse tonen in onze taalmethodiek CODE26. Dit schooljaar zijn de eerste pilots gestart en volgen er nog een aantal scholen die starten met de pilot in de onderbouw.

Daarom organiseren we op 20 januari 2021 een online presentatie CODE26.

De presentatie is van 15.30 – 16.30 uur. Deelname is gratis.

Wil je deelnemen aan deze presentatie, stuur dan een mail naar info@exova.nl. Vermeld daarbij je naam, n.a.w. van jouw school en jouw mailadres.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging van deelname. Vóór de presentatie sturen wij je de link om de presentatie bij te wonen.

CODE26 is een  geïntegreerd pakketje taal dat digitaal en spelenderwijs wordt aangeboden. CODE26 sluit naadloos aan bij de natuurlijke spraak-taalontwikkeling van kinderen. Ze starten vanuit hun belevingswereld en ontdekken klanken, letters, woorden, zinnen en teksten. Luisteren en spreken, lezen en schrijven komen binnen alle domeinen en op alle levels aan bod. Plezier met taal inclusief de techniek van spelling, grammatica en woordenschat. Er is ook aandacht voor een goede ontwikkeling van het handschrift en eigenheid in boodschap en stijl. Uitgebreidere informatie over CODE26 en bijbehorende trainingen vindt u in de bijgesloten productgids.

We hopen je op 20 januari a.s. te kunnen begroeten.

Nieuwsbrief EXOVA augustus 2023

In deze nieuwsbrief
Lees je over hoe de Groeimap gekoppeld is aan EXOVA, is de vraag van de maand: Hoe zorg ik ervoor dat de kinderen wel met rekenen bezig zijn als ze geen instructie krijgen?
En kun je je nog aanmelden voor de webinar van september. Wanneer je als school gebruik maakt van het school- of klassenpaket is deelname gratis. Je mag namelijk 4 webinars volgen! En wie wil zijn aanbod voor het komende jaar nu niet goed op de rit hebben? Dus, meld je aan!!

Lees verder »

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten