Presentatie CODE26 op 20 januari 2021 van 15.30 – 16.30

Presentatie CODE26 op 20 januari 2021 van 15.30 – 16.30

Wij krijgen veel verzoeken van scholen die interesse tonen in onze taalmethodiek CODE26. Dit schooljaar zijn de eerste pilots gestart en volgen er nog een aantal scholen die starten met de pilot in de onderbouw.

Daarom organiseren we op 20 januari 2021 een online presentatie CODE26.

De presentatie is van 15.30 – 16.30 uur. Deelname is gratis.

Wil je deelnemen aan deze presentatie, stuur dan een mail naar info@exova.nl. Vermeld daarbij je naam, n.a.w. van jouw school en jouw mailadres.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging van deelname. Vóór de presentatie sturen wij je de link om de presentatie bij te wonen.

CODE26 is een  geïntegreerd pakketje taal dat digitaal en spelenderwijs wordt aangeboden. CODE26 sluit naadloos aan bij de natuurlijke spraak-taalontwikkeling van kinderen. Ze starten vanuit hun belevingswereld en ontdekken klanken, letters, woorden, zinnen en teksten. Luisteren en spreken, lezen en schrijven komen binnen alle domeinen en op alle levels aan bod. Plezier met taal inclusief de techniek van spelling, grammatica en woordenschat. Er is ook aandacht voor een goede ontwikkeling van het handschrift en eigenheid in boodschap en stijl. Uitgebreidere informatie over CODE26 en bijbehorende trainingen vindt u in de bijgesloten productgids.

We hopen je op 20 januari a.s. te kunnen begroeten.

Laatste berichten

nieuws

Nieuwsbrief November 2023

In deze nieuwsbrief  Lees je meer over hoe de Groeimap gekoppeld is aan EXOVA. Is de vraag van de maand: Hoe zorg ik ervoor dat de kinderen wel met rekenen bezig zijn als ze geen instructie krijgen? En kun je je nog aanmelden voor de webinar van januari. Wanneer je

Lees verder »
artikel

Sinterklaas Oefenboekje

Sinterklaas oefenboekje Getalbegrip level C ???? SINTERKLAASAANBIEDING ???? ???? Sinterklaas getalbegrip level C boekje???? Wil je met jouw kinderen op een leuke en leerzame manier rekenen in het thema van  Sinterklaas?Dan is ons Sinterklaas themaboekje perfect voor bij jou op school! Het bevat een verscheidenheid aan oefenbladen en activiteiten die aansluiten bij

Lees verder »
artikel

WEBINAR AUTOMATISEREN 8 november 2023

WEBINAR AUTOMATISEREN Wil jij wekelijks efficiënter en effectiever rekenen in de klas? Ben je op zoek naar inspirerende activiteiten om je leerlingen te motiveren? En wil je ontdekken hoe MATH kan helpen bij het automatiseren van rekenvaardigheden? Dan is dit webinar iets voor jou! Op 8 november a.s. zal Ester

Lees verder »

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten