Live online training ‘Opbrengstgericht werken met MATH’ op 2 februari 2021 van 15.30 – 17.00 uur.

Live online training ‘Opbrengstgericht werken met MATH’ op 2 februari 2021 van 15.30 – 17.00 uur.

Wil jij weten hoe je opbrengstgericht kan werken met MATH, zodat je kan toewerken naar een uitstroomniveau van 1F en 1S? Meld je dan aan voor onze online en live training “Opbrengstgericht werken met MATH”.

De training wordt verzorgd door onze trainer en begeleider Chantal. Chantal werkt bij haar op school met MATH en deelt met jullie haar praktijkervaring. 

Chantal legt jullie o.a. uit hoe je met MATH opbrengstgericht kunt werken en hoe je kunt toewerken naar referentieniveau 1F en 1S. Ze laat zien hoe je met een periodeplanning kunt werken, hoe je in een 2-wekelijkse cyclus opbrengstgericht kunt werken met MATH en hoe je de kinderen goed kunt volgen vanuit leergesprekken en MATH. Aan het einde is er ruimte voor het stellen van vragen.

Stuur een mail naar info@exova.nl als je wilt deelnemen.

Vermeld daarbij per deelnemer:

  • Naam deelnemer
  • Mailadres deelnemer
  • N.a.w. van uw school
  • Mailadres voor het toezenden van de factuur.

Kosten voor deelname aan deze training zijn € 30,00 per deelnemer.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging van je deelname en de factuur. De link voor deelname ontvangt je vooraf aan de training.

Laatste berichten

nieuws

Nieuwsbrief November 2023

In deze nieuwsbrief  Lees je meer over hoe de Groeimap gekoppeld is aan EXOVA. Is de vraag van de maand: Hoe zorg ik ervoor dat de kinderen wel met rekenen bezig zijn als ze geen instructie krijgen? En kun je je nog aanmelden voor de webinar van januari. Wanneer je

Lees verder »
artikel

Sinterklaas Oefenboekje

Sinterklaas oefenboekje Getalbegrip level C ???? SINTERKLAASAANBIEDING ???? ???? Sinterklaas getalbegrip level C boekje???? Wil je met jouw kinderen op een leuke en leerzame manier rekenen in het thema van  Sinterklaas?Dan is ons Sinterklaas themaboekje perfect voor bij jou op school! Het bevat een verscheidenheid aan oefenbladen en activiteiten die aansluiten bij

Lees verder »
artikel

WEBINAR AUTOMATISEREN 8 november 2023

WEBINAR AUTOMATISEREN Wil jij wekelijks efficiënter en effectiever rekenen in de klas? Ben je op zoek naar inspirerende activiteiten om je leerlingen te motiveren? En wil je ontdekken hoe MATH kan helpen bij het automatiseren van rekenvaardigheden? Dan is dit webinar iets voor jou! Op 8 november a.s. zal Ester

Lees verder »

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten