EXOVA Nieuwsbrief mei

Nieuwsbrief EXOVA – mei 2021

Het zonnetje 🌞 begint weer lekker te schijnen, dus weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief van EXOVA. In deze nieuwsbrief lees je wat EXOVA kan betekenen voor jullie vanuit de NPO vergoeding, hoe je samen met Noud de astronaut op ontdekkingstocht door de ruimte kan gaan én hebben we een leuk rekenraadsel toegevoegd voor in de klas!

Wij wensen jullie veel leesplezier.

Klik hier om de nieuwsbrief te lezen

 

Nieuwsbrief EXOVA augustus 2023

In deze nieuwsbrief
Lees je over hoe de Groeimap gekoppeld is aan EXOVA, is de vraag van de maand: Hoe zorg ik ervoor dat de kinderen wel met rekenen bezig zijn als ze geen instructie krijgen?
En kun je je nog aanmelden voor de webinar van september. Wanneer je als school gebruik maakt van het school- of klassenpaket is deelname gratis. Je mag namelijk 4 webinars volgen! En wie wil zijn aanbod voor het komende jaar nu niet goed op de rit hebben? Dus, meld je aan!!

Lees verder »

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten