EXOVA Nieuwsbrief mei

Nieuwsbrief EXOVA – mei 2021

Het zonnetje 🌞 begint weer lekker te schijnen, dus weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief van EXOVA. In deze nieuwsbrief lees je wat EXOVA kan betekenen voor jullie vanuit de NPO vergoeding, hoe je samen met Noud de astronaut op ontdekkingstocht door de ruimte kan gaan én hebben we een leuk rekenraadsel toegevoegd voor in de klas!

Wij wensen jullie veel leesplezier.

Klik hier om de nieuwsbrief te lezen

 

Sinterklaas Oefenboekje

Sinterklaas oefenboekje Getalbegrip level C ???? SINTERKLAASAANBIEDING ???? ???? Sinterklaas getalbegrip level C boekje???? Wil je met jouw kinderen op een leuke en leerzame manier rekenen

Lees verder »

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten