themalessen: Oud & Nieuw – een nieuwe tijd

* Work in progress *

EXOVA denkt graag met jullie in de aankomende periode van afstandsonderwijs! Daarom zijn een aantal collega’s bezig om themalessen te maken met het thema “Oud & Nieuw – een nieuwe Tijd” voor onder-, midden- en bovenbouw. 

In deze themaboekjes vind je activiteiten die naast iedere methode ingezet kunnen worden voor taal, rekenen en WO. Het zijn lessen die kinderen vanuit huis kunnen doen en waarbij ze met verschillende onderdelen de diepte in gaan. Zo gaan ze in de bovenbouw bijvoorbeeld via een stappenplan een Plint-poster maken, bezig met het schrijven van teksten met behulp van Rubrics en actief aan de slag met een les Begrijpend lezen.

Deze themaboekjes zijn begin januari te verkrijgen in onze (nieuwe) webshop. Maar wil je met verrijkende lessen aan de slag met een schoolbreed thema, dan kan je hier alvast rekening mee houden in jullie planning!

Sinterklaas Oefenboekje

Sinterklaas oefenboekje Getalbegrip level C ???? SINTERKLAASAANBIEDING ???? ???? Sinterklaas getalbegrip level C boekje???? Wil je met jouw kinderen op een leuke en leerzame manier rekenen

Lees verder »

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten