themalessen: Oud & Nieuw – een nieuwe tijd

* Work in progress *

EXOVA denkt graag met jullie in de aankomende periode van afstandsonderwijs! Daarom zijn een aantal collega’s bezig om themalessen te maken met het thema “Oud & Nieuw – een nieuwe Tijd” voor onder-, midden- en bovenbouw. 

In deze themaboekjes vind je activiteiten die naast iedere methode ingezet kunnen worden voor taal, rekenen en WO. Het zijn lessen die kinderen vanuit huis kunnen doen en waarbij ze met verschillende onderdelen de diepte in gaan. Zo gaan ze in de bovenbouw bijvoorbeeld via een stappenplan een Plint-poster maken, bezig met het schrijven van teksten met behulp van Rubrics en actief aan de slag met een les Begrijpend lezen.

Deze themaboekjes zijn begin januari te verkrijgen in onze (nieuwe) webshop. Maar wil je met verrijkende lessen aan de slag met een schoolbreed thema, dan kan je hier alvast rekening mee houden in jullie planning!

Nieuwsbrief EXOVA augustus 2023

In deze nieuwsbrief
Lees je over hoe de Groeimap gekoppeld is aan EXOVA, is de vraag van de maand: Hoe zorg ik ervoor dat de kinderen wel met rekenen bezig zijn als ze geen instructie krijgen?
En kun je je nog aanmelden voor de webinar van september. Wanneer je als school gebruik maakt van het school- of klassenpaket is deelname gratis. Je mag namelijk 4 webinars volgen! En wie wil zijn aanbod voor het komende jaar nu niet goed op de rit hebben? Dus, meld je aan!!

Lees verder »

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten