Spelenderwijs leren als startpunt van gepersonaliseerd leren

Ik kan dat best wel zelf

Spelenderwijs leren als startpunt van gepersonaliseerd leren

Vraag aan tien leerkrachten wat zij onder gepersonaliseerd leren verstaan en de kans is groot dat je tien verschillende antwoorden krijgt. Hoe denken kinderen over ‘gepersonaliseerd leren’? Hoe zien zij hun eigen persoonlijke leerproces, welke ideeën hebben zij over ‘echt leren’?

Lees hier het hele artikel uit “de Nieuwe Leraar”

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten