14 november – gebruikersdag MATH (regio Noord)

Woensdag 14 november is er een gebruikersdag MATH voor de regio Noord. De middag begint om 14.30 uur, vindt plaats bij de Maria in Campisschool, Echtenstraat 1, Assen en duurt tot uiterlijk 16.30 uur. Wij laten u alle nieuwe functionaliteiten en verbeteringen zien. Meer informatie vindt u in de bijgevoegde nieuwsbrief.

Aanmelden kan tot 7 november 2018 door een mail te sturen naar info@exova.nl. Vermeld de naam en plaats van uw school en het aantal deelnemers.

Graag tot ziens op 14 november.

 

 

Nieuwsbrief EXOVA augustus 2023

In deze nieuwsbrief
Lees je over hoe de Groeimap gekoppeld is aan EXOVA, is de vraag van de maand: Hoe zorg ik ervoor dat de kinderen wel met rekenen bezig zijn als ze geen instructie krijgen?
En kun je je nog aanmelden voor de webinar van september. Wanneer je als school gebruik maakt van het school- of klassenpaket is deelname gratis. Je mag namelijk 4 webinars volgen! En wie wil zijn aanbod voor het komende jaar nu niet goed op de rit hebben? Dus, meld je aan!!

Lees verder »

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten