14 november – gebruikersdag MATH (regio Noord)

Woensdag 14 november is er een gebruikersdag MATH voor de regio Noord. De middag begint om 14.30 uur, vindt plaats bij de Maria in Campisschool, Echtenstraat 1, Assen en duurt tot uiterlijk 16.30 uur. Wij laten u alle nieuwe functionaliteiten en verbeteringen zien. Meer informatie vindt u in de bijgevoegde nieuwsbrief.

Aanmelden kan tot 7 november 2018 door een mail te sturen naar info@exova.nl. Vermeld de naam en plaats van uw school en het aantal deelnemers.

Graag tot ziens op 14 november.

 

 

Sinterklaas Oefenboekje

Sinterklaas oefenboekje Getalbegrip level C ???? SINTERKLAASAANBIEDING ???? ???? Sinterklaas getalbegrip level C boekje???? Wil je met jouw kinderen op een leuke en leerzame manier rekenen

Lees verder »

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten