Nieuwsbrief december 2017

In deze nieuwsbrief leest u dat MATH en Expeditie Wereld flink onder handen zijn genomen. Met Expeditie Wereld kun je snel aan de gang. CODE26 (taal) zit in de pilot fase. We geven een uitgebreid overzicht over de veranderingen en aanpassingen van MATH. We zijn er trots op dat de leergang “Leidinggeven aan gepersonaliseerd onderwijs” een groot succes is.

Wij danken u voor uw vertrouwen het afgelopen jaar en wij wensen u een nieuw jaar toe, vol nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen. Veel leesplezier.

Klik hier om de nieuwsbrief te lezen

Nieuwsbrief EXOVA augustus 2023

In deze nieuwsbrief
Lees je over hoe de Groeimap gekoppeld is aan EXOVA, is de vraag van de maand: Hoe zorg ik ervoor dat de kinderen wel met rekenen bezig zijn als ze geen instructie krijgen?
En kun je je nog aanmelden voor de webinar van september. Wanneer je als school gebruik maakt van het school- of klassenpaket is deelname gratis. Je mag namelijk 4 webinars volgen! En wie wil zijn aanbod voor het komende jaar nu niet goed op de rit hebben? Dus, meld je aan!!

Lees verder »

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten