Nieuwsbrief december 2017

In deze nieuwsbrief leest u dat MATH en Expeditie Wereld flink onder handen zijn genomen. Met Expeditie Wereld kun je snel aan de gang. CODE26 (taal) zit in de pilot fase. We geven een uitgebreid overzicht over de veranderingen en aanpassingen van MATH. We zijn er trots op dat de leergang “Leidinggeven aan gepersonaliseerd onderwijs” een groot succes is.

Wij danken u voor uw vertrouwen het afgelopen jaar en wij wensen u een nieuw jaar toe, vol nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen. Veel leesplezier.

Klik hier om de nieuwsbrief te lezen

Sinterklaas Oefenboekje

Sinterklaas oefenboekje Getalbegrip level C ???? SINTERKLAASAANBIEDING ???? ???? Sinterklaas getalbegrip level C boekje???? Wil je met jouw kinderen op een leuke en leerzame manier rekenen

Lees verder »

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten